ДОБРЕ ДОШЛИ В МЕЖДУНАРОДЕН ХОЛДИНГ „СУХБА“ АД

Ние сме екип от разработчици и основатели на компанията SUHBA (преведено от арабски означава „Дружба“), обединени от идеята за създаване на международна платформа, насочена към положителни промени в света.

Акционерно дружество „Сухба“ е руска компания с многофункционален бизнес модел, която има офиси в Казахстан, Азербайджан, Турция, България, Обединените арабски емирства, Китай, Узбекистан и Швейцария.

Основната дейност на „Сухба“ АД е разработването на софтуерни продукти за обикновения масов потребител.
Голям брой хора по света се придържат към традиционните морални ценности и искат да защитят себе си и децата си от негативната интернет пропаганда на насилието, тероризма, наркотиците, сексуалната агресия и педофилията, натрапващия се хомосексуализъм, дигиталната престъпност и др. И естествено, идеята за създаване на такова пространство се ражда в сферата на Информационните технологии (ИТ), където няма държавни граници.

Този пазар включва интернет банкиране, онлайн пазаруване, глобални комуникации и много други сектори. Преодоляването на езиковите, културните и политическите бариери е императив за Сухба́ (ударението е на ‘а’) и компанията има стремеж да обедини повече от 1.5 милиарда потребители в близките 2-3 години.

Заедно създадохме проекта „Сухба„, който включва:

 1. СОЦИАЛНА МРЕЖА (соушъл нетуърк)
  Това е глобална, новаторска многоезична международна социална мрежа, която е платформа за различни интернет услуги, които са интересни за съвременните хора. Социална мрежа, която обединява хора от различни националности със същите принципи за морални ценности в света на добрите дела.
 2. НАСТОЛНА ТЪРСАЧКА (десктоп браузър)
  Сухба търсачката е модерен, бърз и сигурен браузър. Работи с търсещия робот (сърч енджин) Блинк (Blink) и интерфейса, развит в Кроум (Chromium). Браузърът Сухба поддържа всички съвременни уеб технологии и освен това притежава някои уникални свойства.
 3. АНДРОИД ТЪРСАЧКА (андроид браузър)
  Браузърът за Андроид устройства на Сухба е модерен, бърз и сигурен браузър, базиран на собствените разработки на компанията, който поддържа всички съвременни технологии и има някои уникални свойства.
 4. СИСТЕМА за ТЪРСЕНЕ „СУХБА“ (Сухба сърч)
  Търсачка „Suhba Search“ – нова търсачка със стилен, сбит дизайн, осигуряваща безопасност на откритото съдържание. Благодарение на системата от филтри, инсталирани в „Suhba Search“, можете да получите отговор на всеки въпрос в рамките на секунди, да намерите необходимите уеб сайтове, снимки, новини или продукти, без да се притеснявате за моралната сигурност. Тя също така има пълна интеграция с всички проекти „Сухба“.
 5. ПОЩЕНСКА УСЛУГА (мейл сървис)
  Поща „Suhba Mail“ – собствена електронна пощенска услуга, която включва предоставяне на пощенски акаунт за всеки потребител на социалната мрежа „Сухба“, базиран на два домейна –  @suhba.ru и @ suhba.net, например: име@suhba.net.Тя не съдържа рекламен модул, лесна е за използване, но има голяма функционалност.
 6. МЕСИНДЖЪР (messenger)
  Mесинджър „Suhba Connect“ е безплатна програма за незабавни съобщения, която използва интернет връзка, за да комуникира чрез разговори, съобщения и видео разговори по целия свят.Той има разширена функционалност в сравнение с други подобни мигновени услуги за съобщения.

„Сухба“ разчита на потенциала на разработките за киберсигурност, един от най-бързо развиващите се отрасли на световния дигитален пазар. Това ще позволи на хората, които се придържат към едни и същи морални ценности, независимо от тяхната националност и религиозна принадлежност, да комуникират свободно един с друг, като се намират в лоялно информационно пространство, където няма отрицателни последици. Когато концепцията за традиционните семейни ценности, мултиетническият, здравословен начин на живот е обединяващо начало. Международната социална мрежа „Сухба“ е чиста интернет среда, в която може да бъдат спокойни както децата така и родителите, без да се тревожат за своята моралната сигурност.

МИСИЯ

Нашата мисия е да култивираме истинските ценности на човечеството. Ние движим света към благосъстояние. С помощта на създадените от нас услуги и приложения разпространяваме знания в интернет, което го прави чист и безопасен за потребителите. Преодоляване на всички политически, културни и езикови бариери, отварящи света на универсалните човешки ценности чрез Интернет. Създаване на „зелен“ интернет за комуникация, работа, образование.

Презентация на компания SUHBA

ВРЕМЕ Е НЕЩАТА ДА СЕ ПРОМЕНЯТ!

Групи от смърт, екстремизъм, порнография, неприятности са станали неразделна част от интернет! Излишно е да кажа колко всичко това засяга психиката на нашите деца. Доскоро родителите не можеха да контролират ситуацията и да защитят децата си от опасно съдържание. Днес това стана възможно с благодарение на компания SUKBA, с концепцията за „ЧИСТ ЗЕЛЕН ИНТЕРНЕТ“.

Значението, глобалността и актуалността на проекта не могат да бъдат подценени. Всяко прогресивно човечество приема идеята за „ЧИСТО ИНТЕРНЕТ МЯСТО“ в името на безопасността на своите близки!

bg_BG
en_GB bg_BG