Нашите продукти

Suhba Browser

Desktop browser „Suhba Browser“ е модерен, бърз и сигурен браузър. Въз основа на най-новата версия на двигателя за рендиране, Blink и интерфейсът развиват Chromium.

Браузърът Suhba поддържа всички съвременни уеб технологии и освен това притежава някои уникални свойства.

Suhba Network

Това е глобална, новаторска многоезична международна социална мрежа, която е платформа за различни интернет услуги, които са интересни за съвременните хора. Социална мрежа, която обединява хора от различни националности със същите принципи на моралните ценности на света и доброто.

Suhba Connect

Messenger „Suhba Connect“ е безплатна програма за незабавни съобщения, която използва интернет връзка, за да комуникира чрез разговори, съобщения и видео разговори по целия свят.

Той има разширена функционалност в сравнение с други мигновени пратеници.

Android Browser

Браузър за Android „Suhba Browser“ е модерен, бърз и сигурен браузър, базиран на собственото разработване на интерфейса на Sukhba, който поддържа всички съвременни технологии и има уникални свойства.

Suhba Search

Търсачка „Suhba Search“ – нова търсачка със стилен, кратък дизайн осигурява безопасно съдържание. Благодарение на системата от филтри, инсталирани в „Sukhba Search“, можете да получите отговор на всеки въпрос в рамките на няколко секунди, да намерите необходимите уеб сайтове, снимки, новини или продукти, без да се притеснявате за моралната сигурност. Тя също така има пълна интеграция с всички проекти „Suhba“.

Suhba Mail

Поща „Suhba Mail“ – собствена пощенска услуга, която включва предоставяне на пощенска сметка за всеки потребител на социалната мрежа „Suhba“, базиран на два домейна, като @ suhba.ru и @ suhba.net, например: име@suhba.net.

Тя не се основава на рекламен модул, лесен за използване, но има голяма функционалност.

bg_BG
en_GB bg_BG