Изявление по телевизия РОССИЯ 1

A few days ago, the company called Sukhba was announced on Russia's national television, Russia 1 (Republic of Hakassia).

The interview was made by the owner Tohir Tohtarov, who presented the company's IT products, namely: Suhba Browser, Suhba Network, Suhba Connect.

Компания SUHBA член на CIPDH

На 09.11. компания Сухба стана официален член в Международния комитет за защита правата на човек CIPDH.

Комитетът действа както на национално така и международно ниво. Той е независима структура от всяко правителство, всяка икономическа, политическа и религиозна група. Международният комитет събира и анализира информация относно спазването правата на човека в страни по целия свят.Други членове в CIPDH FAOUNIDOUNOPSWIPOUNRWAITC, UNDPUNESCOUNFPAUNHCRWFP,

Членството на нашата компания Сухба в Международния комитет CIPDH ще подсигури една чиста интернет среда, с която да се защитят правата на човека. Ценностите на Сухба напълно се припокриват с дейностите на комитета- обединяване на хора от различни етноси и народи, които използват принципи и морални дейности като мир и добра воля. Всичко това обединено в името на свободата на човека и неговите права.

Договор с ДАТА център в Саранск

Сухба АД е сключила споразумение за използването на центъра за данни в Саранск! Това е центърът с най-високият стандарт TIER-4, който няма аналози в Русия по отношение на надеждността!. Тази велика победа предполага, че скоро ще започнете да печелите първите си пари за реклами, за които говорихме толкова много и мечтаехме за светлото бъдеще на всеки един от нас. Приятели, това ще отнеме доста време и ще се гордеем, че наистина помогнахме на много хора да реализират мечтата си – да спечелят допълнителни пари за бюджета си, без да инвестират нищо, а само с компютъра си, който ще зареди нашия браузър. Използвайки нашия браузър, както и всички други продукти, ние ще получим пари от рекламата, която президентът ще сподели с нас. И ние ще защитим децата си от психическо насилие в Интернет и това е нашата най-висока мисия!

en_GB
bg_BG en_GB