Инвест

ДОБРЕ ДОШЛИ В МЕЖДУНАРОДЕН ХОЛДИНГ „СУХБА“ АД

Скъпи приятели, имаме удоволствието да Ви представим компания SUHBA (преведено от арабски означава „Дружба“) Ние сме екип от разработчици и основатели на компанията, обединени от идеята за създаване на международна платформа, насочена към положителни промени в света. Акционерно дружество „Сухба“ е руска компания с многофункционален бизнес модел, която има офиси в Казахстан, Азербайджан, Турция, България, Обединените арабски емирства, Китай, Узбекистан и Швейцария.

Основната дейност на „Сухба“ АД е разработването на софтуерни продукти за обикновения масов потребител.
Голям брой хора по света се придържат към традиционните морални ценности и искат да защитят себе си и децата си от негативната интернет пропаганда на насилието, тероризма, наркотиците, сексуалната агресия и педофилията, натрапващия се хомосексуализъм, дигиталната престъпност и др. И естествено, идеята за създаване на такова пространство се ражда в сферата на Информационните технологии (ИТ), където няма държавни граници. Преодоляването на езиковите, културните и политическите бариери е императив за Сухба́ и компанията има стремеж да обедини повече от 3 милиарда потребители в близките 2-3 години.

На първо място проектът „Сухба” е чиста  и безопасна интернет среда, в която, и децата, и родителите могат спокойно да пребивават, без притеснения за моралната безопасност. Според статистиката 70% от децата се сблъскват с опасни сайтове, докато си подготвят домашното!

Нашите ИТ продукти

Какво означава безопасен и чист интернет? На първо място ние залагаме на нашият основен IT продукт, а именно Сухба Браузър. Браузерът като приложение e прозорецът ни към интернет. Ние ежедневно използваме точно такива приложения за вързката ни с интернет за да намираме нужната ни информация. Suhba Browser е модерен, бърз и сигурен браузър. Основана на последната версия за Engine Blink и интерфейс Chromium. Благодарение на разработената система базирана на изкуствен интелект за анализиране на изображения текст и видеоклипове, Suhba Browser може да открие нежелано съдържание и да бъде блокирано, включително и нежелани агресивни реклами. По този начин ние се намираме в едно чисто и безопасно интернет поле. Повече подробна информация за останалите приложения ще намерите ТУК.

Десктоп Браузър

Виж повече

Социална Мрежа

Виж повече

Месинджър

Виж повече

Андроид Браузър

Виж повече

Търсачка

Виж повече

Как можем да печелим от компания Сухба?

ПОТРЕБИТЕЛ

ВЛОЖЕНИЯ – БЕЗ

УСИЛИЯ – БЕЗ

ИНВЕСТИТОР

ВЛОЖЕНИЯ – ДА

УСИЛИЯ – БЕЗ

Как да печелим като потребител (без вложения):

Всеки човек има възможност да ползва безплатно продуктите на SUHBA и да му се плаща чрез използването на социалната мрежа Suhba Network, браузърът Suhba и месинджъра Suhba Connect. Компанията ще споделя с нас половината от рекламните си приходи от тези платформи. С нарастването на броя на потребителите приходите от реклама ще нарастват. Въпреки разнообразието от промоционални продукти и реклами, безопасното съдържание ще бъде от първостепенно значение: без насилие, порнография и екстремистки идеи! В този случай ще имате избор: напълно да се откажете от рекламите в браузъра – и тогава ще получите интернет без никакви реклами, или да печелите с компанията. Ще бъдете подканени да щракнете върху бутона „Искам да печеля пари с компанията“ – в този случай започва режимът на показване на реклами и започва монетизирането на онлайн присъствието ви. Рекламата е във всеки браузър, ние я виждаме всеки ден – и колко печелите от нея? НИЩО! Ние просто гледаме – а други  печелят. Например приходите от реклама на Яндекс възлизат на 8 милиарда рубли годишно! Отсега нататък и завинаги ще получавате половината от рекламните приходи от всяка реклама, която срещате в браузърите си.

РЕВОЛЮЦИОННА КРИПТОВАЛУТА

SUHBACOIN

Вие вече знете за най-популярната криптовалута в света Bitcoin. Тя има около 42 милиона потребители. Сред най-скъпите маркетингови проучвания в историята, компания Сухба са изразходвала 21 000 000 долара, и според тях до две-три години се очаква около 3 милиарда души използват продуктите на Сухба. Можете да си представите колко популярна ще стане нашата криптовалута Сухба Койн. Цената на всяка криптовалута се определя от правилото „търсене/предлагане. Колкото повече хора използват нашите приложения, толкова повече по-скъпа ще е криптовалутата Сухба Койн, защото ние ще я печелим безплатно докато ползваме Созиалната мрежа, браузъра и месинджъра.

Криптовалута от SUHBA няма да се „копае“. Тя ще се формира от акционерния (упълномощен) капитал и ще бъде подкрепена от същия капитал, акции на дружеството и печалба, т.е. Нашата криптовалута ще бъде предоставена от фирмените активи! Suhbacoin не е на платформата blockchain, а на собствения софтуер на компанията. Никой не може да открадне нашите крипто монети от портфейла ни, защото има много голямо ниво на защита. В същото време няма да се налага да я купуваме, а просто ще я печелим докато използваме безплатните продукти на компанията. Сухбакоин ще участва в плащането на услуги, стоки, реклама в нашата социална мрежа, както и при закупуване на опции за холдингаСухба. Всеки ден влизайте в социалната мрежа Сухба и ще печелите по 1 (един) Сухба койн. Привличайте и регистрирайте нови потребители в социалната мрежа чрез вашият реферален линк, и ще печелите по 5 (пет) монети Сухба койн.

Затова натрупвайте монети!  Регистрирайте се и влезте в профила си всеки ден! Поканете други хора – и печелете! РАЗБЕРЕТЕ КАК 👇👇👇

Социална мрежа Suhba network

Социалната мрежа „Suhba“ прави вече познатата комуникация в социалните мрежи по-удобна, функционална и напълно безопасна от морална гледна точка! Тази социална мрежа ще се превърне в единна сигурна платформа за комуникация и комуникация. Мрежата е свободна от насилие, порнография, приятел, екстремизъм и други прояви с негативен характер, което често не е забранено в други социални мрежи. Всички аудио, видео, снимки и текстово съдържание  ще бъдат филтрирани за забранена и неоторизирана информация. Sukhba е безопасна дори и за най-малките интернет потребители!

Като инвеститор:

Защо да инвестираме е акции?

Всеки знае, че за бързо разрастващите се стартиращи фирми дори и неголям пакет може да донесе милиони! В допълнение, колкото по-рано инвестирате в стартап, толкова повече пари ще спечелите. Това е едно от „златните правила“ на преките инвестиции. Сухба предвижда 2.5-3 милиарда потребители в края на 2019 година. Само си представете огромния ръст на акциите на такава популярна компания! Например, акциите на Facebook в момента на покупката струваха само 2 цента. Хората, които са успели да купят акции на Facebook за 2 цента, след две години при продажбата им всички са станали милионери, а освен това и в долари! Вторият начин по който можете да спечелите от компания Сухба е като станете инвеститор. Можете да закупите пакет/пакети с опциони (опцион е бъдеща акция) в момента на много ниска цена. Купувайки пакет с опциони Вие ставате официален акционер с дялове в компанията.

Защо е нужно да вземете решението си точно сега? По план цената на опционите всеки месец расте с по една рубла. Колкото по рано се възползвате, толкова по-изгодно ще купите опционите. Цената за брой опцион е 0,21$ като при „листване“ на борса прогнозата е между 3-5$. Тогава ще имаме възможност да ги продадем и да реализираме страхотна печалба, но можем и да ги задържим и да получаваме дивиденти то печалбата на компанията за всяка отчетна година.

Като партньор:

Купувайки си пакет опциони Вие автоматично придобивате възможността да печелите от компанията продавайки също пакети с опциони на ваши приятели, познати, клиенти. МЛМ маркетинга предлага 21 бонус нива! Когато се сдобиете с най-малкият пакет от 10 000 рубли Вие ще печелите 10% директен бонус от продажбата на всеки пакет. При покупката на пакет от 25 000 рубли Вие ще получавате бонус от 1+2 ниво. Тоест 10% от първо + 6% от второ ниво, или общо 16%. И след като притежавате пакет за 50 000 рубли Вие ще печелите от 1+2+3 ниво или 10%+6%+4% = 20%. Следващите нива се отварят при изпълнене на определени обороти. Подробен маркетинг план ще намерите ТУК

Освен всички парични бонуси при упорита работа и постигане на оборотите, като допълнение от страхотната работа можете да достигнете и бонусите: Бонус пътешествие до екзотична страна, бонус за автомобил както и много подаръци под формата на лаптопи, таблети и смартфони. Присъедини се сега и започни да печелиш с нас

Други направления в компания Сухба

Сухба Телеком

Аз съм текстово блокче. Натиснете на бутона за редактиране за да промените този текст. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Сухба Дом

Аз съм текстово блокче. Натиснете на бутона за редактиране за да промените този текст. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

SUHBA LIFE 

Аз съм текстово блокче. Натиснете на бутона за редактиране за да промените този текст. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

SUHBA CINEMA

Аз съм текстово блокче. Натиснете на бутона за редактиране за да промените този текст. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Офиси на компанията

Компанията има офиси в:
Казахстан, Азербайджан, Турция, България, Обединените арабски емирства
, Китай, Узбекистан, Швейцария. ТУК ще намерите координати на главните офиси

Екип

Аз съм текстово блокче. Натиснете на бутона за редактиране за да промените този текст. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Аз съм текстово блокче. Натиснете на бутона за редактиране за да промените този текст. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

bg_BG
en_GB bg_BG